avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... decontare bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

decontare bon fiscal

Buna ziua,
Detin un magazin alimentar si de curand l-am renovat. Cum pot deconta un bon fiscal pe care este trecut vopsea - pe care am folosit-o la renovare.
Mentionez ca este Intreprindere individuala. Trebuie sa completez formular de decont?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:51, 11 Iulie 2011
Da..Toate Bf. de materiale consumabile ,nestocate..si altele le cuprindeti intr-un decont de cheltuieli semnat si stampilat de administrator.
Si unde pot gasi un model al decontului?
Multumesc.
Sper sa va fie de folos:
[ link extern ]
eu zic ca ar merge si daca face un NIR la bonul fiscal respectiv,si indeplineste conditia de document contabil justificativ,conform ordinului 3512/2008
Mai bine decont..e intreprindere individuala, il trece numai in RJIP si nu se mai complica. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie materii prime niconica niconica Cum fac receptia unor materii prime pentru care mi s-a emis bon fiscal ? Pot face NIR avand la baza bonul fiscal? Daca nu este corect, nu le voi mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate-bonuri fiscale gabitza1980 gabitza1980 pot inregistra in contabilitate bonuri fiscale(materiale de constructii,consumabile etc)fara factura? (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli LauraE LauraE Buna ziua Am si eu o nelamurire in legatura cu deductibilitatea anumitor cheltuieli de investitie in amenajarea unui spatiu comercial si cheltuieli cu, ... (vezi toată discuția)