avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura

buna seara,as dori sa stiu daca pot face o procura mamei mele sa poata aduce 2 copii minori in italia.mentionez ca pasapoartele abia le am depus si pe 4 iulie plecam din tara.am inteles ca imi trebuie seria de la apsaport ptr procura,nu o pot face doar pe baa cnp?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 21:26, 28 Iunie 2011
Sunteti casatorita ?

In principiu trebuie sa ii faceti procura care sa contina datele identificare a copilului, ziua in care se iese din tara, tarile traniztate, etc. Mama va avea nevoie de asemenea de cazier judiciar.
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
da si sotul este cu mine.am fost azi sa facem procura dar secretara unui notar n ea spus ca nu se poate ca trebuie intai sa scoatem pasapoartele fetelor si apoi procura,ca trebuie numarul pasapoartelor.dar nopi plecam pe 4 si pasapoartele sunt gata pe 13
Puteti sa faceti procura la consulatul României din Italia si sa il transmiteti prin curierat rapid in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati legale de scoatere copii minori din tara eu1001 eu1001 buna ziua, vreau sa stiu si eu cum as putea proceda legal in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in italia si a venit in tara in CO. avem doi copii minori ... (vezi toată discuția)
Calatorie in italia eu1001 eu1001 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: sotul meu este plecat in italia si ar dori sa mergem si noi la el ( eu si cei doi copii minori ai nostri), dar nu ... (vezi toată discuția)
Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)