avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Advertisment de plata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Advertisment de plata

In cursul zilei de astazi am primit un telefon de la parinti cum ca un anume [EDITAT] angajat al firmei [EDITAT] sa prezentat la usa cu un avertisment de plata in valoare de 2.618.69 RON pt firma [EDITAT]...Tin sa precizez ca sunt inafara tarii de 4 ani...Si mai tin sa precizez ca in 25 de ani ai mei nu am avut numar pe [EDITAT] nici la liber nici la abonament...nu am cumparat un telefon din Romania de ani de zile...Iar cand merg acasa in vizita,o saptamana doua.. aleg intoadeauna o alta retea...Intrebarea este..ce sa fac..cum sa procedez!!!!Mai exista si faptul ca in acel avertisment scrie ca aceasta e o ultima posibilitate oferita de firma etc etc....si e prima oara cand primesc asa ceva acasa....
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters207188 , utilizator 20:21, 28 Iunie 2011
Sa mearga tatal Dv. la Politie si sa prezinte cazul . Ca sunt multi care unbla cu tot felul de "smechetii", ca sa vezi ,ia si plateste, si te trezesti inselat. Si eu primesc din cand in cand pe telefon mesaje ,"Sa discutam in legatura cu dosarul Dv..etc. "Sa mearga de urgenta la Politie..
Da un click pe adresa de mai jos si vezi cum trebuie procedat ! Pe mine m-a incantat eleganta metodei !
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera pentru un bec ce s-a ars pe drum GhG GhG Am fost nevoit sa plec cu autoturismul personal, de la Oradea la Otelul Rosu (datorita unei situatii familiale de urgenta).La plecare am verificat masina sa ... (vezi toată discuția)
Am deteriorat părul unei cliente, am despăgubit-o dar vrea bani în continuare. sunt obligată să îi mai dau? Denisa. N Denisa. N Buna seara, Dupa o zi groaznica m-am gandit sa apelez aici, poate primesc ceva sfaturi.. Povestea pe scurt suna cam asa:o amica a venit la mine acasa sa si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)