avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DREPTURILE MAMEI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DREPTURILE MAMEI

AM UN COPIL CU ACTUALA MEA SOTIE IN VARSTA DE 20 DE ANI SOCRI MEI VOR SA-MI IA COPILUL DIN MOTIVE PRECUM CA NU LAS PUTEA CRESTE "CICA" DAR EI VOR COPILUL PENTRU BANI PE CARE II PRIMESTE SOTIA MEA DE LA STAT NU SUNT MULTI DAR SUNT BUNI APROAPE 700 DE RON. SI CA O POATE DECADE DIN DREPTUL DE MAMA . A SI SA NU UITAM EA LOCUIESTE LA MINE ACASA .INTREBAREA ESTE IN FELUL URMATOR .CE POT FACE EU IN SITUATIA ASTA ? SAI DAU IN JUDECATA?

Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 20:29, 28 Iunie 2011
Socri dumneavoastra nu pot cere acest lucru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocaţie pentru copii după divorţ FiatPronto14 FiatPronto14 Buna ziua, în cazul în care îndemnizaţia pentru copii se primeşte după tată (700 lei, 500 şi cu 200 de lei) şi soţia nu a lucrat în anii ... (vezi toată discuția)
Sfat înaintare divorț 04André27 04André27 Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles ... (vezi toată discuția)
Divort cu parasire de domiciliu simionion simionion Stiu ca exista multe situatiii de divort altele mai dificile decat altele dar fiind si eu intr-una din ele impreuna cu copilul meu in varsta de 4 ani si nu ... (vezi toată discuția)