In luna decembrie anul trecut am incheiat un contract cu o firma de internet , deschizandu-mi o firma in Iasi ( pe 1 an de zile), intre timp au intervenit ceva probleme si imi mut punctul de lucru in Bacau ( implicit si eu)......contractul la internet era destul de scump 300 euro( fara tva) intre timp am vazut ca acest abonament atat de mare chiar nu imi este necesar.....dar totusi ei nu vor sub nici o forma sa accepte rezilierea contractului chiar daca eu nu voi mai locui in iasi si inchid si punctul de lucru de aici.
Credeti ca am vreo sansa?????
Astept raspun....si multumesc in avans celor care vor posta.
Contractul este pe firma nu persoana fizica......nu vreau sa am datorii in spatele firmei!
Nu va vor lasa in pace. Va vor urmari si va vor face mizerii cu duiumul. Dati-le cat pretind si terminati cat mai repede cu ei. Sunt ca scaiul! Faceti tot ce puteti si scapati de ei.
Trebuie sa existe specificate cateva clauze contractuale, in cazul rezilierii contractului in avans . Se percep de regula penalitati, calculate in bani.
aaa.....ei nu accepta sub nici o forma o varianta amiabila.......ci doar achitarea contractului pana la terminarea acestuia in avans.......decat sa dau in avans si sa nu beneficez de internet....mai bine merg asa inainte pana se termina contractul( adica 12 luni pt ca in cazu mutarii punctului de lucru se aplica un contract nou).....