avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate sau conflict de interese?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate sau conflict de interese?

am o colega care este functionar public si lucreaza in domeniul resurse umane. Ar putea sa tina evidenta personalului (revisal) si la societati comerciale?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 09:39, 29 Iunie 2011
da, parerea mea este ca poate, atata vreme cat societatile la care va tine evidenta, nu au legatura cu institutia publica la care lucreaza. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public cu rol de conducere DaniPe DaniPe Un functionar public care este sef de serviciu contabilitate,achizitii publice si resurse umane dintro institutie a statului poate actiona ca cenzor in ... (vezi toată discuția)
Ssm ssm1974 ssm1974 Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns sunt functionar public la o primarie , sunt inspector in cadrul Serviciului intern de prevenire si ... (vezi toată discuția)
Operare in carnetele de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Tocmai am terminat un curs de inspector resurse umane si in curand voi fi trecuta pe acest post in cadrul unei institutii publice. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)