avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare carte de identitate si permis auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare carte de identitate si permis auto?

la schimbarea domiciliului si c.i. este obligatorie si schimabarea permisului auto pe noaua adresa de domiciliu (din c.i.)?... multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vasile Văcariu , Consilier juridic 10:17, 29 Iunie 2011
da
un "instructor" auto sustine ca n-ar trebui... o baza legala, va rog!
O.U.G 195/2002 art.24 alin(5) " Permisul de conducere este valabil 10 ani de la data eliberării. La schimbarea de către titular a domiciliului sau a numelui, în cazul pierderii, furtului ori al deteriorării, precum şi la expirarea perioadei de valabilitate, permisul de conducere se preschimbă fără susţinerea unui nou examen, în condiţiile stabilite prin regulament."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
preschimbare permis de conducere Viorica Manu Viorica Manu Buna ziua, La schimbarea adresei in cartea de identitate este obligatoriu sa-mi preschim si permisul de conducere. Ordonata 195 / 2002 spune ca acest ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Brleanuaurel1981 Brleanuaurel1981 buna ziua o intrebare mai trebuie sa fac fisa medicala daca vreau sami schimb prmisul nu il am expirat trebuie sal schimb pentru adresa (vezi toată discuția)