avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca in sistemul militar pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca in sistemul militar pentru soldatii-gradati voluntari

Sunt soldat-gradat-voluntar (caporal angajat) in Armata Romana de aproape 10 ani. Recent am primit cartea de munca(am avut inainte de angajare) si am aflat cu stupoare ca pana la 01.01.2011 nu am beneficiat de grupa de munca pentru conditii deosebite de lucru, desi in ultimii ani ni s-a spus ca avem aceasta grupa. Care este baza legala pentru calcularea acestor grupe inainte de 01.01.2011? Regulamentele militare( privind salariazarea si alte drepturi) nu au la baza Codul Muncii si legile civile?
In prezent beneficiez de "gr.1" pe aceeasi functie pe care o ocup de 5 ani,dar numai de la 01.01.2011.

Alte discuții în legătură

Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata vinicius1980 vinicius1980 BUNA ZIUA MA NUMESC CRISTI SI VREAM SA VA INTREB DACA PoT SA IMI IAU CONCEDIU FARA PLATA TIMP DE 1 AN EU LUCRAND IN ARMATA CA SOLDAT GRADAT VOLUNTAR.CU STIMĂ ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Javer Javer Buna ziua Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sunt S.G.V (soldat gradat voluntar) angajat din 2004.As vrea sa stiu daca exista ... (vezi toată discuția)