avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită NERESPECTAREA UNEI HOTARIRI JUDECATORESTI
Discuție deschisă în Executare silită

NERESPECTAREA UNEI HOTARIRI JUDECATORESTI

AM O HOT.JUD.DEFINITIVA IREVOCABILA CU TITLU EXECUTOR PENTRU O SUPRAFATA DE TEREN SI CLADIRE INGRADITA SI OCUPATA.
CEL CARE OCUPA NU ELIBEREAZA SPATIUL MEU INGRADIT CU UN GARD IMPREUNA CU AL LUI.
EXECUTORUL JUDECATORESC NU O EXECUTA HOTARIREA FIINDCA
PERSOANA INCULPATA A VINDUT SPATIUL LUI(SI IMPLICIT AL MEU)
LA O ZI DUPA CE A FOST REFUZAT CONTESTATIA.
AM FACUT PLINGERE PENALA PENTRU NERESPECTARE HOT. JUD.
IAR INCULPATUL S-A ALES CU O MICA AMENDA PENALA,DAR HOTARIREA TOT NU O RESPECTA
CE MAI E DE FACUT ??
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 12:25, 29 Iunie 2011
treb sa puneti interdictie la cartea funciara in timpul procesului,etc,vb cu av dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot.judecatoreasca cu titltu executor neexecutat de executor rezel rezel Am hot.jud.refinitiva ,irevocabila cu titlu executor pentru evacuare de pe teren ocupat fara constructie ingradit de gard si recuperare cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila uzul capiunii. executare vecini? baciucristian baciucristian Buna seara.Am o hotarare defenitiva. si irevocabila uzul capiunii castigat in urma cu un an. Mi-a fost recunoscuta vecinatatea cu primaria care a si semnat pe ... (vezi toată discuția)
Notificare eliberare drum de servitute cristian_cojocaru cristian_cojocaru Buna, Am obtinut in instanta drept de servitute pe terenul unui vecin. Deoarece nu a vrut sa indeparteze diverse obiecte depozitate pe suprafata stabilita ... (vezi toată discuția)