avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extras de carte funciara informativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extras de carte funciara informativ

Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, cum si de unde pot obtine un extras de carte funciara informativ pentru bunurile imobile ale bunicii mele care a decedat ( actele de proprietate ale bunurilor respective sint luate de un alt mostenitor, si n-am sanse sa le vad). In acest extras sper sa vad ce bunuri imobile a detinut bunica. Aceste bunuri sunt localizate in jud.Olt, va trebui sa merg la Slatina?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 12:30, 29 Iunie 2011
Extras de carte funciara de informare puteti obtine de la OCPI din localitatea unde se afla bunurile imobile, insa trebuie sa stiti numarul cadastral si cel de carte funciara al imobilelor in cauza.
Stiti cumva de unde pot sa aflu aceste numere ( cadastral si de carte funciara)?
Ar trebui sa aveti actele de proprietate si incheierile de intabulare ale imobilelor, acolo sunt mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia actului de proprietate (daca a fost emis) IuliaSVasile IuliaSVasile Buna seara! As vrea sa aflu cum pot intra in posesia actului de proprietate al unui teren si al imobilului. Situatie este urmatoarea: acolo locuiesc tatal ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru informare nety36 nety36 Buna ziua, am nevoie de un extras de carte funciara pentru informare sau orice alt document care sa-mi indice proprietarul de drept al unui imobil Am ... (vezi toată discuția)