avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este incredibil si revoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este incredibil si revoltator

Am facut plangere penala pentru marturie, respectiv declaratie mincinoasa, facute la o instanta de judecata in scopul obtinerii de foloase necuvenite, impotriva a doua persoane: un expert topometrist si o persoana (reclamantul). Pe baza acestora s-a dat o Hotarare judecatoreasca prin care se acorda reclamantului drepturi necuvenite si pentru care nu detine nici o dovada: 2.5 ha teren si despagubiri pentru una moara de apa. Pentru acelasi imobil, in baza actelor de proprietate si a celor de confiscare (1962), mi s-a acordat si mie dreptul la despagubire, .Desi am anexat plangerii multiple acte notariale care dovedesc falsul, (cine a fost adevaratul proprietar al morii si terenului, ce suprafata si cu ce vecinatati avea terenul persoanei in cauza), pe baza referatului politistului care a cercetat cauza, procurorul a dat NUP. Este incredibil si revoltator!!!!! Acum vor sa-mi anuleze actele de proprietate pentru terenul meu.
Precizez ca procesul a fost intre acea persoana si Comisia Locala, aceasta detinea actele care reflecta adevarul si in baza carora imi daduse mie actele de proprietate, iar eu nu am fost parte in acel proces.

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!!! jan01 jan01 Comisia locala de aplicare a l18/91 vrea sa-mi anuleze titlul de proprietate pt un teren pentru care am documente notariale ca-mi revine ca mostenire, pe motiv ... (vezi toată discuția)
Model plangere impotriva actelor procurorului emiliana emiliana Am primit o rezolutie de NUP la o plangere impotriva unor persoane pt. fapte ca tulburare posesie, furt, distrugere,violare de domiciliu. Motivul a fost acela ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara bordeiasiionut bordeiasiionut am o nelamurire....sunt in proces cu un vecin pentru revendicarea unui teren aflat in vecinatatea casei mele. Dovedesc instantei ca terenul in cauza a fost ... (vezi toată discuția)