avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa de poluare

mi-am inscris masina in noiembrie 2010 eu pot sa imi recuperez bani inapoi pe taxa ,si ce trebuie sa fac ,va multumesc daca ma puteti ajuta
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 13:39, 1 Iulie 2011
in ce localitate ati platit taxa pe poluare?
in simeria jud hunedoara
iti recomand sa citesti posturile de pe acest site, in care sunt prezentate toate etapele procedurale in vederea obtinerii unei hotarari def si irevocabile in aceasta speta...
cel mai important si pe care ti-l recomand, este postul urmator:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare iancu123 iancu123 daca am cumparat au autoturism Dacia, produs in Romania am vreo sansa sa-mi recuperez taxa de poluare, atata timp cat nu ma pot prevala de art.90 al Tratatului ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)