avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contestatie culpa comuna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contestatie culpa comuna

Unde pot gasi un model de contestatie pentru decizia de culpa comuna in cazul unui accident rutier? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:23, 29 Iunie 2011
In primul rand cine a hotarat culpa comuna, politia sau asiguratorul pe baza constatului amiabil? Daca a hotarat politia contestatia o veti depune la parchetul de pe raza loclitatii unde a avut loc evenimentul si nu exista formulare tip dar o sa va indrume procurorul de serviciu. Daca a fost stabilita de asigurator atunci va trebui sa discutati cu cel care a stabilit asta si sa va motiveze scris argumentele sale. Daca nu sunteti multumit puteti sa faceti reclamatie la CSA, apoi cu raspunsul lor si cel de la asigurator va puteti adresa instantei. Este bine sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto allianz tiriac dudas01 dudas01 acum o luna a tasnit in fata mea intro curba deosebit de periculoasa pe un drum national un autovehicul ,nu am putut evita impactul iar masina mea a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme rca omniasig ContSters63677 ContSters63677 Buna ziua, Avem o problema cu o despagubire de la RCA Omniasig. Acum 2 zile am avut un incident. Ne-a tamponat in spate o masina care, neadaptand viteza la ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa igpmex igpmex Buna ziua. Am avut un eveniment rutier in decembrie 2016 in urma caruia a fost intocmit un dosar penal. nu pun problema de vinovatie ci mai ales de ce a ... (vezi toată discuția)