avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare corporala din culpa

Buna ziua. Am avut un eveniment rutier in decembrie 2016 in urma caruia a fost intocmit un dosar penal. nu pun problema de vinovatie ci mai ales de ce a urmat. constatarea politistilor de la rutiera si de la cercetari si urmariri penale a fost propunerea de clasare a cazului. in urma unei discutii cu procurorul de servici de la parchetul de pe langa tribunalul local , in urma intrebarii despre `ce urmeaza` , mi s-a raspuns sec : cauta in oug 195 / 2002. eu nu sunt de pofesie dar va rog luminati-ma si pe mine : ce se poate decide in urma clasarii unui dosar de vatamare corporala din culpa? ma refer pedeapsa si sanctiuni? ca accidentul nu a fost din vina mea . multumesc
Ordonanta de clasare vi se va comunica.
Acolo veti gasi motivarea in fapt si in drept.
In masura in care nu sunteti multumit de solutia procurorului de caz, puteti formula contestatie care se va solutiona de procurorul ierarhic superior.
Daca si solutia procurorului superior va nemultumeste, puteti contesta in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovirea si vatamarea integritatii corporale sau a sanatatii offefei offefei Buna seara! Ma numesc Popii Costinel si in luna septembrie 2011 am fost agresat fizic si verbal de doi indivinzi. Unul dintre ei angajat al Minsterului de ... (vezi toată discuția)
Accident traversare loc nepermis titi06 titi06 Buna ziua. In cazul unui accident auto in care o persoana traverseaza strada in graba, prin loc nepermis, fara sa se asigure si este acrosata cu partea ... (vezi toată discuția)
In cazul in care prin rechizitoriu s-au dispus: 1. trimiterea ... AU2017 AU2017 In cazul in care prin rechizitoriu s-au dispus: 1. Trimiterea în judecată a inculpatului pentru fapta 1 2. Clasarea pentu fapta 2 3. Nu s-a pronuntat nici ... (vezi toată discuția)