avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salar politist
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salar politist

norma de hrana este inclusa in salar? pe site-ul isj jpf sunt afisate salariile lunare nete ale angajatilor,iar in suma acea neta este inclusa si norma de hrana ? cea de-a doua intrebare este ca in declaratile de avere ale isu ijpf , finante apia etc sunt trecute salariile nete pe 12 luni sau venitul net pe 12 luni ?acolo este trecut venitul anual incasat ei trec ala venitul impozitat sau neimpozitat?

Alte discuții în legătură

Infintare birou mediere-pfa florenta_22 florenta_22 Buna zua, Vreau sa-mi deschid un birou de mediere,am urmat cursurile,nu voi mai avea CIM,deci PFA-ul va fi singura sursa de venit. 1. Ce cheltuieli se trec ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pensie alimentara anyme anyme Buna seara, Sunt in divort si sotul meu trebuie sa aduca o adeverinta pentru stabilirea pensiei alimentare pentru baiatul nostru.Astazi,m-a informat ca pe ... (vezi toată discuția)
a aparut formularul declaratia de somaj Alexandru Suteu Alexandru Suteu Astazi pe site-ul AVOCATNET am citit stirea si am descarcat formularul: \"DECLARATIE privind asigurarea in sistemul asigurarilor pentru somaj a persoanelor ... (vezi toată discuția)