Mi s-a inmanat un Titlu de proprietate pentru o suprafata de padure, dar cladirea care este construita pe aceasta suprafata, nu! Chiar nu exista o lege prin care sa-mi fie restituita si aceasta cladire??
Vedeti cui apartine cladirea respectiva- poate fi inregistrat un drept de superficie cu privire la acea cladire(adica a celui care a construit-o) .asupra terenului pe care este construita cladirea.Din actele de cadastru sau la primarie, puteti vedea acest lucru.
Cladirile nu se trec in titlurile de proprietate (acestea se emit exclusiv pentru teren). Actul de proprietate al cladirii este autorizatia de constructie (daca o aveti)... Acea cladire figureaza inscrisa la rolul dvs. fiscal/agricol? V-a fost preluata abuziv de stat? (in acest caz trebuia solicitata retrocedarea ei in baza legii 10/2001, prin procedura separata).
Terenuri
mihai0521
Mai deunazi am gasit printr-o lada mai veche de la bunica mea doua titluri de proprietate: unul din 1921, iar al doilea din 1948. Parintii mei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)