Buna ziua,
Parintii mei au facut o casa in timp ce ierau casatoriti.Dupa o perioada ei s-au divortat dar nu au facut partaj pe aceasta casa.Desi pamantul a fost cumparat in timpul casatoriei,si casa construita tot in timpul casatoriei,mama nu a fost trecuta in actul de cumparare a pamantului.
Acum tatal meu a decedat.A ramas aceasta casa care initial e pe numele lui,dar actele sunt in neregula.In primul rand au fost pierdute si cand sa le facem primaria nu mai avea nici un act al casei in arhiva,cu timpul am reusit sa obtinem un pretitlu de proprietate cam asa se numeste,pentruca au zis ca mai intai vine acest act apoi vine titlu original,dar de 2 ani ne chinuim si titlu nu a mai venit.
Problema mea e mai complicata si sper a ma ajuta-ti cu cateva pareri pentru ca apoi sa apelez la un avocat.
Au trecut 8 luni de la moartea tatalui meu,eu nici nu am accepta nici nu am refuzat aceasta mostenire..Mai vreau sa adaug ca tata mai are o fiica din prima casatorie.
Eu am 3 rate la banci garantate doar cu salariu ,cu care am probleme,nu mai reusesc sa fac fata.Am ramas fara servici pt-ca in Barlad e foarte greu si nu reusesc sa-mi achit ratele.
Doresc sa stiu daca in aceasta situatie avand in vedere ca nu sunt acte la casa,mama si sora mea(care cred ca si ea are dreptul) sunt mostenitoare,banca poate scoate casa la licitatie?
Credit la brd
IannisM
Buna ziua,tatal meu a luat un credit de la BRD,pe care nu a apucat sa il mai restituie pt ca in iunie ,anul trecut a decedat.Acum cei de la BRD o suna pe mama ... (vezi toată discuția)
Mostenire
maria1956
Terenul pe care este construita casa parintilor mei este mostenit de tata iar casa este construita in timpul casatoriei cu mama.Ce mi se cuvine mie la ... (vezi toată discuția)