avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am avut un credit ipotecar la o banca, au scazut veniturile ,nu am putut plati integral ratele, m-au predat la o soc. de recuperare, nu am primit nici o notificare de cedare a creantei(in 2009).in 2010 am fost sunati de o doamna ca sa semnan un act ca le platim rate 11 luni si apoi toata suma ,ingroziti de situatie ai luati pe nepregatite am facut ce-au spus ,dar acum ne ameninta cu executarea, vor sa le dam o suma de bani in avans ,cam 1400 de euro ca se ne mai dea un an(datoria noastra e de 47000 euro).imprumutul cu banca era pe 25 de ani si ei vor tot.noi nu putem plati nici toata rata dar asemenea suma. le-am cerut insistent sa ne trimita o copie a contractului prin care s-a cedat creanta , dar ne-au spus ca e secreta .le-am cerut in nenumarate randuri sa ne faca dovada ca am fost notificati de cedarea creantei si nu au facut-o (normal, noi nu am primit asa ceva, am fi semat de primire)mentionez ca mai am si alte credite pe care nu le-am mai putut plati si cel putin una e trecuta in cartea funciara , deci apartamentul nu e liber de sarcini. va rog spuneti-mi ce sanse am sa nu ajung la executare, eu platesc in fiecare luna dar cred ca banii se duc spre penalitati caci in 3 ani suma nu a scazut decat cu 1000 de euro

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii unei executari silite maimagda maimagda buna, am o problema legate de o executare silita; am in ramas in urma cu plata ratelor la un credit ipotecar cu vreo 5 luni am fost notificati de banca prin ... (vezi toată discuția)
Banca are dreptul sa faca ce vrea Rupi Rupi Am un credit ipotecar plateam ratele la zi la um monent dat am avut un eveniment dragic miau murit parint,nam putut plati la zi rata nam incetat sa platesc ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca-executare silita ilinca17 ilinca17 acum 2 ani am facut un credit la BCR,la care nu am mai reusit sa platesc ratele de ceva timp,acum m-am trezit cu incuviitare de executare silita si am aflat ca ... (vezi toată discuția)