avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Inregistrare persoana fizica in scopuri de TVA
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Inregistrare persoana fizica in scopuri de TVA

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:
-sunt pf si doresc sa ma inregistrez ca platitor de tva pe tranzactii imobiliare in urma activitatii de achizitie teren,constructie si vanzari imobiliare.

Am fost la af de sector , am completat declaratia 020 dar nu stiu ce cod caen imi trebuie, sau unde se incadreaza aceasta activitate economica??

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:46, 2 Iulie 2011
Cred ca ar fi pretabil urmatorul cod:
6810 - Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la cumparare/vanzare locuinte vechi de catre pfa lia993 lia993 Se da urmatoarea speta: O PFA neplatitoare de TVA cu obiectele de activitate: CAEN 6810 - Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii, CAEN 6820 ... (vezi toată discuția)
Cod caen arendare Florian_topo Florian_topo Buna ziua. O societate comerciala doreste sa arendeze un teren, codul caen principal al societati este 6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - bon fiscal alex.basica alex.basica Buna ziua! Sunt PJ cu activitate principala servicii de frumusetare. Am construit un imobil si vreau sa inchei antecontracte cu PF in baza carora sa incasez ... (vezi toată discuția)