avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de maternitate vs CIM perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de maternitate vs CIM perioada determinata

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. Avem o angajata la organizatie care incepand cu data de 07.06.2011 va intra in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 an (da, 1 an, pentru ca asa a dorit dansa). Problema este ca ea are CIM pe durata determinata si acesta ii ionceteaza la data de 01.09.2011. Cum se procedeaza aici? Va intra in concediul de maternitate. Noi cum vom proceda in aceasta situatie? ii va inceta CIM la data de 01.09.2011? Va merge in continuare indiferent ca acesta inceteaza la 01.09.2011, avand in vedere ca CIM este suspendat? Cum vom completa revisalul? Sunt cateva intrebari la care as doti asistenta in domeiu. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: roxana82mariana , utilizator 17:19, 19 Iulie 2011
buna ziua,as avea si eu urmatoarea intrebare:am 4 luni de sarcina si abia peste 2 saptamani pot anunta firma de existenta ei,deoarece am asteptat sa mi se prelungeasca contractul de munca...pentru faptul ca nu i-am anuntat si o sa-i anunt asa tarziu,pot ei sa pledeze pentru necunostiinta de cauza sau ceva de genul si sa am probleme cu indemnizatia sau de alta natura?
Puteti sa anuntati cand doriti dvs. legea spune ca angajatorul nu va poate inceta CIM decat daca la data emiterii deciziei de concediere nu stia de starea dvs. de graviditate.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida functie de management in perioada de proba cu contract determinat. Ovidiu Mihai Ovidiu Mihai Buna Ziua, Sotia s-a angajat la o societate in luna ianuarie, avand functie de management. A incheiat un contract individual de munca pe durata determinata ... (vezi toată discuția)
Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)