avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinul

Am un teren unde e casa si gradina si accesul se face pe un drum de servitute.Recent am facut topografia locului si s-a intocmit planul care este inregistrat cu nr de cadastru.Drumul de acces in titlul de proprietate are o latime de 5m,dar la intocmirea planului s-a gasit de 4,65.Acum vecinul spune ca are el nu stiu ce acte si ca drumul de acces ar fi de 3,5m,si vrea sa mute gardul.Ce pot face in situatia de fata?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog, as dori sa știu dacă am vreo șansă de ... Sorin45Hd Sorin45Hd Bună ziua. Va rog, as dori sa știu dacă am vre.o șansă de a demola un gard făcut de vecinul meu, turnat din beton fără autorizatie și topometrist la ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie elicopter sa intru in casa?vecinul a furat drumul shaqmat shaqmat Am si eu o intrebare, nu stiu daca imi puteti raspunde, dar.Am cumparat un pamant acum doi ani si anul acesta am inceput sa construiesc casa,dupa ce am primit ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar definitiv crin_cry crin_cry Cumparand mai multe terenuri in extravilan pentru a forma o masa compacta pentru o plantatie de afine, am luat legatura cu un topograf pentru a se ocupa de ... (vezi toată discuția)