avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intampinare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intampinare

buna ziua . imi poate justifica si mie cineva daca ar fii buna aceasta intampinare?

va multumesc

INTAMPINARE

Judecatoria Sectorul 3 Bucuresti
Str. Ilfov Nr. 6

Domnule Preşedinte

Subsemnatulcu obiect incredintare minor, , formulez prezenta.

Întâmpinare la cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta prin care vă solicit sa admiteti actiunea.

Motivele întâmpinării:
In fapt, am in concubinaj cu reclamanta la data de 2004 iar din aceasta relatia a rezultat fiul:nascut la data de15.12.2008.

In momentul acesta eu locuesc in BISTRITA, iar copilul mentionat mai sus locueste in Eu in momentul acesta sunt angajat la firma , fiind angajat cu 2 ore pe zii, si avand un salariu de 25% din realizarile mele.

Avand in vedere toate acestea solicit ca minorul sa fie incredintata mamei si sunt de acord sa platesc o pensie de intretinere potrivit veniturilor mele in cuantumul prevazut de lege.

As dori ca sa imi revina si mie toate drepturile ca si tatal copilului si sa am dreptul la orele mele de vizita si sa mi se acorde si mie pe parcursul vacantelor timp de a putea sta o perioada cu fiul meu , in limita timpului prevazut in lege.

Solicit judecarea prezentului proces si in lipsa mea potrivit art. 242 C.pr.civ.

In drept invoc dispozitiile art. 115-118 C. pr.civ. si dispozitiile din Codul familiei.

In probatiune solicit incuviintarea probei cu inscrisuri si ancheta sociala la domiciliul mamei.

Semnătura,
..................

Domului Preşedinte al Judecătoriei sectorului 3 Bucuresti

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
E de acord cu actiunea
Si cam ce acte ar mai trebui atasate la aceasta INTAMPINARE??
Adeverinta eliberata de angajator cu veniturile nete incasate in ultimele sase luni, eventual si o copie a cartii dv de identitate.
Referitor la programul de vizita: specificati dv cam ce program ati dosri, nu asa la general, cum ati facut in intampinare. S-ar putea sa aveti surpriza ca mama sa se impotriveasca programului de vizita.
De regula, cand se stabileste programul de vizita, se cere dreptul de a lua copilul de la domiciliul mamei.
Puteti solicita sa luati copilul in saptamanile impare de vineri de la ora x pana duminica la ora x, de sarbatorile legale in anii pari, jumatate de vacante la dv, jumatate la mama.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
m_ella2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie. astept un raspuns urgent skhyly skhyly Buna ziua As dosi sa ma informeze si pe mine cineva urgent ,in ce fel si cum ar trebui sa arate o scrisoare pt. un proces. Sa va ... (vezi toată discuția)
Stabilire program vizitare minor georgescu_ro georgescu_ro buna ziua, am si eu o intrebare... In urma unui concubinaj a rezultat un copil care in prezent are 5 ani (eu fiind tatal). in urma neintelegerilor dintre mine ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)