avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale urgent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

urgent

buna ziua!
intre doua societati comerciale se poate incheia un contract de comodat ptr spatiu?
as vrea sa deschid un punct de lucru si spatiul este tot de la un srl. Contractul trebuie inregistrat la finante? multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 11:55, 30 Iunie 2011
Daca este cu titlu gratuit nu trebuie inregistrat nicaieri,daca este un contract de inchiriere pt. care platiti o chirie si altele(utilitati),atunci trebuie sa-l inregistreze propietarul spatiului la finante,deoarece face venituri in urma inchirieri:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat miceaneacsu miceaneacsu Buna seara, Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva Recent am infiintat o firma si am facut un contract de comodat, ptr. inregistrarea unui punct de ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat locuinta OIL OIL DACA INCHEI IN CONTRACT COMODAT LOCUINTA IN CALITATE DE COMODANT, AM OBLIGATIA INREGISTRARII LA FISC ? ACESTUI CONTRACT II TREBUIE NEAPARAT AVIZUL NOTARULUI ? (vezi toată discuția)