avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa

Buna ziua ,

As dori sa imi raspunde-ti la urmatoarea intrebare . Socrii mei au probleme cu casnicia si soacra mea vrea sa bage divort. Socrul meu are un imprumut in banca pentru nevoi personale la care inca mai plateste rate. Acest imprumut a fost facut pentru a-l ajuta pe cumnatul meu cu avansul pentru casa pe care si-a cumparat-o acum 4 ani. Cand a auzit ca soacra mea vrea sa bage divort, socrul meu a amenintat-o ca se duce la banca si ca face o declaratie la banca ca ei sunt separati si sa solicite bancii ca casa, pe care soacra mea a obtinut-o de la servici, sa o bage la licitatie pentru a-si recupera banca banii imprumutati. Se poate face asa ceva avand in vedere modalitatea prin care aceasta casa a fost obtinuta si faptul ca el este cu o rata in urma datorita fapului ca numai soacra mea a platit ratele pana sa se separe de sotul dansei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:45, 30 Iunie 2011
soacra e coplatior sau girant la acel imprumut?
pt banii dati cumnatului dvs exista dovezi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Partaj datorii comune lucianavella lucianavella Buna ziua,am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.Am fost casatorit si am locuit in casa socrilor mei, in timpul casniciei am luat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)