avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... instalare transformator electric langa gospodarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

instalare transformator electric langa gospodarie

Va rog sa-mi spuneti daca exista o distanta minima, conform legii , intre un transformator electric si o casa. Care sunt normele si legea.
Langa gardul meu Cez vrea sa instaleze un transformator electric iar sapaturile imi deterioreaza gardul de beton si bolovani. Nu vor sa instaleze acest transformator in alta parte ( de exemplu unde este o gradina) ci doar langa gardul meu.
Am cerut la Primarie sa vad proiectul daca asa este prevazut dar nu primesc nici un raspuns si sunt trimisa la Cez si invers fara sa mi se spuna nimic.
Pot sa ma opun acestei operatiuni? Si in baza carei legi

Multumesc

Alte discuții în legătură

Domeniul public Terenul aflat în afara curții casei, adică din gardul de beton până în șanț este domeniul public?Din șanț fiind drumul public.Azi , o damă și un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat in 1997 o casa si terenul aferent, de 1000 m. intr-o ... Cristian Io Cristian Io Am cumparat in 1997 o casa si terenul aferent, de 1000 m. intr-o comuna din jud. Mehedinti. Pe teren, la 3 m. de gardul imprejmuitor, se afla un transformator ... (vezi toată discuția)
Revocare in parte a dreptului de folosinta gratuita uatcomuna uatcomuna O asociatie agricola, cedează in folosinta gratuita Consiliului Local un post de transformare energie electrica, pe toata durata existentei instalatiilor. ... (vezi toată discuția)