avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA fara decizia de impunere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA fara decizia de impunere

Buna.
Mi-am facut PFA pentru fosta firma la care am lucrat, acesta intrand in vigoare pe 30.04.2011. Lucram la respectiva firma si cu PFA si cu contract de munca.Nu am obtinut insa decizia de impunere a PFA-ului pana la data de 23 Iunie, cand am incheiat colaborarea (cea de pe contractul de munca).
Cand le-am comunicat celor de la ANAF ca vreau sa-mi desfiintez PFA-ul, ei au spus ca nu mai este nevoie de decizia de impunere, iar dupa ce iau toate actele necesare de la Registrul Comertului voi putea veni la ei pentru radierea completa a PFA-ului.
Asta este intr-adevar procedura?
Mai citisem pareri pe forum cum ca ar trebui luat intai de la ANAF un act fiscal care atesta restul de plata a contributiilor...

Cel mai recent răspuns: Anniemax , utilizator 13:43, 4 Iulie 2011
Au dreptate cei de la ANAF. La radierea PFA-ului nu trebuie sa depuneti la registrul comertului certificat de atestare fiscala.
Va multumesc mult pentru raspuns, mi-ati fost de mare ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa inchid pfa Gabi_22 Gabi_22 Buna ziua, As dori sa angajez o firma care sa ma ajute sa inchid un PFA dar se pare ca imi este mai greu decat credeam. Ma poate ajuta cineva cu ceva ... (vezi toată discuția)
Somatii pentru plata impozite si accesorii pentru pfa radiat . dimadumitru520@gmail.com dimadumitru520@gmail.com Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat...infiintare pfa Dedelutza Dedelutza Buna seara. De un an de zile lucrez pe baza unui contract de mandat comercial incheiat cu o firma de asigurari, pe post de Asistent in Brokeraj. Acum suntem ... (vezi toată discuția)