avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil de fisc
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil de fisc

Buna ziua. Sotul meu a avut o societate care a dat faliment. Datoria de 70000 lei pe care o avea la finante a fost trecuta pe persoana fizica, sotul meu avand conturile blocate de finante. Zilele trecute am primit o hartie prin care fiscul il cheama pe sotul meu cu actele casei si a terenului ,pentru continuarea executarii silite.
Mentionez ca avem 2 copii minori,casa a fost cumparata in timpul casniciei si este girata la o banca pentru un credit ipotecar pe 25 de ani. La ce ma pot astepta sa se intample?Voi ajunge cu copiii in strada?
Va multumesc pentru orice sfat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:47, 30 Iunie 2011
Cu ce ma poate ajuta aceasta partajare?
Va ajuta ca ati ramane cu jumatate daca nu cumva va cere fiscul mai mult de jumatate.
De aceea este recomandabil sa aveti cateva notiuni despre ce ar urma si ce s-ar putea intampla.Incercati sa va cautati avocat inca de acum si nu in ultimul moment.Pana una alta puteti sa mergeti cu actele la un avocat sa le analizeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sasha25 sasha25 buna ziua. am trei probleme 1. am incheiat divortul si am repus pe rol partajul. la partaj am un credit de 20.000 euro facut la banca in care eu sunt platitor ... (vezi toată discuția)
Bună seara va rog sa ma ajutați dețin un apartament inpreuna ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre 2 creditori georgiana.td georgiana.td Buna seara . cu mai multi ani (14) in urma am facut greseala sa imprumut niste bani de la 2 camatari , pentru care am platit dobanda de 10% pe luna ani de ... (vezi toată discuția)