avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi neachitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi neachitate

Buna ziua,
ce se intampla in cazul neplatii unei amenzi primite pt o tigara aruncata pe strada,amenda fiind din octombrie anul trecut,se poate transforma intr-o amenda penala ?dar in cazul in care contravenientul refuza sa semneze procesul verbal si amenda ajunge la domiciliu dupa mai multe zile ,are valabilitate ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Oprirea interzisa - amenda la alegere demonel demonel tocmai am patito si eu in seara asta. am oprit in dreptul indicatorului oprirea interzisa, circa un minut, fara sa opresc motorul, masina era semnalizata, nu ... (vezi toată discuția)
Amendat contraventional dupa o lege,plata amenzii dupa alta? crisxx crisxx Am fost surprins de radar in luna Iulie iar procesul verbal mi-a venit in luna octombrie.Totul bine si frumos dar am o nelamurire.La data savarsirii faptei ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, In anul 2010 luna a 7-a am primit amenda 28 euro ptr. ca am circulat fara rovinieta. Lucru care pana in prezent eu nu l-am stiut, tin sa ... (vezi toată discuția)