Aceste aparari, despre care dvs. ne relatati, nu puteati sa le faceti, singura, fara ajutorul unui avocat.
Parerea mea este ca, avocatul dvs., a facut tot ce se putea, raportat la situatia pe care ne-o expuneti.Se intelege clar, faptul ca dvs. sunteti, la o prima vedere, "coplatitor", desi nu ati garantat acel credit cu nimic.
Deoarece sunt foarte importante, in acest context, inscrisurile pe care le-ati semnat, si pe care, cu siguranta, avocatul dvs. le-a studiat, nu suntem in masura sa facem, deocamdata, alte aprecieri.
Daca nu s-a dispus suspendarea executarii silite-sub forma popririi, de catre instanta investita cu aceasta cerere, nu se pune problema "prelungirii perioadei de incepere a popririi"...
in cazul dvs depinde mult de ce anume ati semnat. ar trebui sa cititi cu atentie contractul.
daca sunteti coplatitor , da, va poate executa silit si nu aveti cum sa va opuneti.
daca dvs nu apareti in el ca si coplatitor sau girant, dvs nu aveti contract cu banca si dupa parerea mea, nu pot trece direct la executare silita impotriva bunurilor dvs, ci ar trebui intai sa va actioneze in judecata si sa dovedeasca ca dvs in calitate de sotie ati stiut de imprumut si imprumuturile facute in timpul casatoriei de unul din soti pt nevoile casniciei, sunt datorii comune, cf codului familiei. abia apoi , puteti fi executata silit ( bunuile si /sau veniturile si ale dvs)