avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune- succesiune legala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune- succesiune legala

Suntem intr-un proces de indiviziune eu si mama, ca reclamant si unchiul (fratele tatalui), ca parat pentru bunurile succesorale din partea parintilor tatalui. Cota, eu si mama 1/2 si unchiul 1/2.(sunt constituite doua ramuri succesorale) Prin raportul de exertiza tehnica a terenului, se imparte nu suprafata existenta in titlul de proprietate (4200mp), ci suprafata gasita prin masurare (5600mp). Mentionam ca aceasta diferenta apartine domenilului public.
Intrebare: Poate instanta de judecata sa aprobe propunerea de lotizare a terenului masurat (5600mp) si sa ignore suprafata cuprinsa in titlul de proprietate (4200mp) ? Ar fi legala aceasta decizie a instantei?
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
gilisor, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune- motiv de apel gilisor gilisor Suntem intr-un proces de indiviziune eu si mama, ca reclamant si unchiul (fratele tatalui), ca parat pentru bunurile succesorale din partea parintilor tatalui. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cand expertiza prevede portiuni invide? gilisor gilisor Suntem intr-un proces de indiviziune (casa si teren) eu si mama, ca reclamant si unchiul (fratele tatalui), ca parat pentru bunurile succesorale din partea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)