avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Parteneri externi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Parteneri externi

Buna ziua. Am si eu o firma de publicitate. Si nu stiu cum sa procedez in situatia in care eu am multi prieteni din stainatate care doresc sa lucreze pentru mine. Acum majoritatea dintre ei sunt persoane fizice. Eu am zis ca fac un contract de parteneriat cu ei. Problema cea mai mare este ca eu cum le dau banii cuveniti (comision) mentionati in contractul de parteneriat daca ei nu imi pot da nici factura, nici chitanta? Doar imi trebuie niste acte in schimb cand le virez lor banii. Nu?
Va rog frumos sa ma ajutati. Va multumesc mult de tot anticipat.

Alte discuții în legătură

Afiliere nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor, de directionare, de indrumare. Imi cer scuze, daca poate nu voi folosi termeni in domeniu Sunt o persoana ... (vezi toată discuția)
Procedura lucru magazin online - firma de curierat ancut2000 ancut2000 Buna ziua, Sunt in curs de a-mi deschide un magazin online, iar firma de curierat cu care intentionez sa lucrez mi-a propus urmatoarea procedura de ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)