avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata impozitului la apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata impozitului la apartament

Buna ziua!
Am si eu o intrebare : NU AM PLATIT IMPOZITUL LA APARTAMENT DIN IANUARIE 2007, AM FOST SA VAD CAT AM DE PLATIT SI SUMA E DE 1500 RON , MAI AM SI LA INTRETINERE 1300 RON.
CE SE INTAMPLA DACA NU PLATESC ?
MULTUMESC !
Interventie moderator
Nu mai scrieti cu majuscule! Va sterg mesajele daca se mai repeta!
Nu pricep de ce nu intelegeti un lucru simplu:
1. Impozitul trebuie platit de catre proprietari in cote proportionale cu cota-parte de proprietate. De acest Fisc nu scapati si va va lovi cand nici nu te astepti. Insa nu inteleg suma, mi se pare exagerata cu totul. In sfarsit...;
2. Raspunsul la intrebarea 2 este si mai dificil de dat in conditiile in care cel putin cumnata dvs. este proprietar acolo. Ca nu are mutatrie este alta poveste. Ca nu-si achita intretinerea, la fel este alta poveste. Precis asteapta ca soacra ”sa de-a cotul” si parca vad ca vor face tot posibilul sa va elimine din cursa, dar intre timp vor acumula datorii la fisc + intretinere pana cand ori fiscul, ori as. prop. vor da in judecata si executa silit proprietatea.
Buna dimineata!
revin cu explicatia acestui apartament:
- cu batrana(bunica sotului meu) locuieste si fiica ei(matusa sotului) care nu are nici un drep,actele de vanzare cumparare sunt pe numele sotului si a soacrei mele.
-intrebarea mea era : ce demersuri trb sa faca soacra mea si sotul meu ptr. a-i da afara pe fiica batranei si pe sotul ei ? (batrana sa ramana in apartament ).
- noi locuim cu chirie,dar am vrea sa ne mutam cu batrana,dar fiica ei nu vrea sa plece din apartament.
- se poate ataca actul de vanzare-cumparare?
multumesc !!!!
incepeti un proces de evacuare (bunica si sotul dvs) a matusii si sotului dansii
Buna ziua !
dar daca bunica sotului meu nu vrea sa faca demersuri pt a o evacua din apartament pe fiica ei?
pot deschide actiune in instanta doar sotul meu,soacra mea si cumnata mea(cei trei proprietari)
bunica este proprietar de drept,iar cei 3 sunt proprietari de fapt,vor deveni proprietari de drept dupa moartea bunicii.

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor..... Dyanna327 Dyanna327 BUNA ZIUA ! AM SI EU O NELAMURIRE IN LEGATURA CU UN APARTAMENT. BUNICII SOTULUI MEU AU FACUT ACTE DE VANZARE CUMPARARE IN 1998 CATRE SOTUL SI SOACRA MEA, ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dyanna327 Dyanna327 BUNA ZIUA ! AM SI EU O NELAMURIRE IN LEGATURA CU UN APARTAMENT. SOCRII MEI AU FACUT ACTE DE VANZARE CUMPARARE IN 1998 CATRE SOTUL MEU SI CATRE MINE, ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau nu ciochina luminita ciochina luminita BUNA ZIUA, Va rog sa ma lamuriti deoarece nu stiu ce sa fac si ce cale sa aleg,multumesc. In 1990 m-am mutat cu sotul si copilul de 2 ani cu soacra mea ... (vezi toată discuția)