avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o problema locatara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o problema locatara

eu stau la etajul 4,la etajul 3 sta o familie mai invirsta cam 60 si ceva de ani ,problema e ca iam suportat un an de zile cu usa deschisa la apartament ,dar acum nu mai rezist nu stiu ce sa le fac sa inchida usa fac mincare, spala si ce dmz.mai fac ca vine un miros insuportabil din apartamentul lor si imi intra mie in casa ,si nu numai asta dar nu poti sta pe scara de vb.cu cineva sau cind cobori ca ti se face greata.Iam rugat si frumos au sarit la bataie ,a venit un fiu deal lor a sarit si ala ,am facut si reclamatii la administatorul blocului si nimic.Nu stiu ce masura sa iau impotriva lor ,sai dau in judecata ,imi trebuie avocat si nam bani ca eu sunt bolnav cu ficatu am hgbs B activ (hepatita acuta virus B activ) nam cu cel plati ..banii se duc pe medicamente analize si drumuri.ma puteti informa cu ceva .au si hota si geam care pot sal descjhida fara sa stea cu usa deeschisa...dar degeaba .
astept un raspuns urgent pe id-jad314@yahoo.com.va multumesc

hepatita
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:01, 1 Iulie 2011
ciudata problema aveti. tot caut un temei juridic ca sa va ajute si nu-mi vine in minte decat sa faceti o actiune in instanta pt obtinerea de daune morale. insa aceste pretentii se timbreaza.
Pana una alta, faceti sesizare la politie, sa vina sa constate situatia de fapt pe care o descrieti si, daca vor vedea ca le-a venit politia la usa, poate vor inceta. Cine stie, poate vor intelege dupa ce un om al legii le va explica faptul ca ceea ce fac nu este corect. Si eu stau la bloc si vecinii de la etajul inferior fumeaza pe ghena si tot fumul intra la noi in bucatarie. A venit politia, le-a spus ca nu asa se procedeaza si pana acum nu au mai facut (trei saptamani). Cu stima.
In asociatia din care fac parte in Adunarea Generala s-a luat hotararea
pentru interzicerea aerisiri prin holul comun.
Nu pot fi amendati de asociatie,dar cand solicita ajutorul asociatiei amanam
si spunem de ce.
Pentru astfel de situatii cautati pe internet adresele unor institutii abilitate si, fara costuri, trimiteti-le sesizarea cu toate amanuntele. Astfel puteti sesiza si ruga sa intervina pe cei de la politie, de la primarie, de la autoritatea (directia) de sanatate publica.
In functie de timp si situatia concreta acestia se pot prezenta pentru a verifica, atentiona, amenda in cazul nerespectarii normelor de convietuire, de igiena, de liniste publica etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)