avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... energie electrica subterana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

energie electrica subterana

Poate vreun consiliu local sa ia o hotarare prin care sa oblige autoritatile sa treaca toate retelele de energie supraterane in subteran ...in genul programului NETCITY din Bucuresti? (chiar daca acolo e vorba numai de cabluri telefonice. internet, etc) exista vreo baza legala, norma europeana vreun temei de drept in baza caruia sa se faca asha ceva?....cred ca numai pe baza unui program comun comun cu electrica in baza unui plan urbanistic ..presupun. ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Ion Dutescu , Consilier juridic 17:12, 3 August 2008
Ce este consiliul local ? Consiliul local este un minii parlament la nivel local (legislativul),el poate emite o hotarire prin care cablurile supraterane sa fie trcute subteran. In toate tarile dezvoltate di uniunea europeana ,cablurile ( telefonie,curent electric,internet,etc.)sunt subteran, n-o sa vedeti nici un cablu pe- deasupra. Pt.putin Mariiky

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare autorizatii de constructie in contradictie cu hg490/2011 mariusplesa mariusplesa Buna seara. Am constatat ca Birourile de Urbanism din cadrul unor Consilii Judetene elibereaza pe banda rulanta autorizatii de constructie pentru retele de ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)
Stalp de iluminat in fața proprietății Claudiu1992 Claudiu1992 Bună ziua. Locuiesc la o adresa unde nu exista stalp de iluminat in fata proprietății. Ma pot adresa primăriei cu o cerere sau cum pot proceda de a ... (vezi toată discuția)