avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Eliberare autorizatii de constructie in contradictie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Eliberare autorizatii de constructie in contradictie cu HG490/2011

Buna seara.

Am constatat ca Birourile de Urbanism din cadrul unor Consilii Judetene elibereaza pe banda rulanta autorizatii de constructie pentru retele de comunicatii electronice in montaj suprateran chiar daca HG 49/2011 prevede ca retelele edilitare din intravilanul localitatilor se realizeaza in varianta subterana. Mai mult, am vazut un caz in care exista si o Hotarare de Consiliu Local care specifica acest lucru si totusi pentru localitatea respectiva s-a emis o autorizatie de constructie de retea de comunicatii electronice in suprateran. Se poate considera ilegala eliberarea de astfel de autorizatii? Care ar fi caile de anulare a acestor autorizatii.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:50, 20 Octombrie 2014
Actiune in contenciosul administrativ, sau sesizarea institutiei prefectului, sau a altor institutii de stat, in functie de calitatea subiectiva civila pe care o aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul constructiilor Phaeton Phaeton Doresc sa construiesc o locuinta unifamiliala si pentru asta am inceput sa caut informatii referitoare la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un ... (vezi toată discuția)
Pe teren intravilan agricol se poate construi? bogdanfinante bogdanfinante pe terenul intravilan agricol se poate construi o casa? multumesc (vezi toată discuția)
Urbanism - emitere autorizatii de constructie editaama editaama intr-o institutie publica se poate ca o persoana angajata ca muncitor intr-un alt compartiment decat cel de urbanism fara o dispozie data de primar, sa ... (vezi toată discuția)