Am constatat ca Birourile de Urbanism din cadrul unor Consilii Judetene elibereaza pe banda rulanta autorizatii de constructie pentru retele de comunicatii electronice in montaj suprateran chiar daca HG 49/2011 prevede ca retelele edilitare din intravilanul localitatilor se realizeaza in varianta subterana. Mai mult, am vazut un caz in care exista si o Hotarare de Consiliu Local care specifica acest lucru si totusi pentru localitatea respectiva s-a emis o autorizatie de constructie de retea de comunicatii electronice in suprateran. Se poate considera ilegala eliberarea de astfel de autorizatii? Care ar fi caile de anulare a acestor autorizatii.
Actiune in contenciosul administrativ, sau sesizarea institutiei prefectului, sau a altor institutii de stat, in functie de calitatea subiectiva civila pe care o aveti.
Codul constructiilor
Phaeton
Doresc sa construiesc o locuinta unifamiliala si pentru asta am inceput sa caut informatii referitoare la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un ... (vezi toată discuția)