avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CINE IMI SPUNE VA ROG ! DE UNDE OBTIN O COPIE A ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CINE IMI SPUNE VA ROG ! DE UNDE OBTIN O COPIE A CONTRACTULUI DE MUNCA ? Patronul refuza sa-mi dea,Contractul meu de munca. Cum il Oblig

De putin timp am afl;at ca patronul ne-a pacalit ....A facut contracte de munca pe care noi angajatii nu le-am semnat...A trecut in loc de 8 ore pe zii-- 4 ore pe zii.. Cand il intrebam de contract ne spunea ca a avut patronul grija.Mincinosul... Acum am cerut sa-mi dea sa vad contractul. Nu vrea si nu. Mi-a comunicat ca nu mai ma primeste la munca. Cum il oblig sa obtin acest contrac de munca- Sa vad si eu ce scrie in el Contractul de munca. Imi spune ca are relatii peste tot. Si ca distruge arhiva. Ca baga firma in faliment. Ne ameninta. CE SA FAC CU ACEST PATRON. ? colegilor le este frica .. mie nu imi este frica de el.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:33, 30 Iunie 2011
Sesizati in scris acest aspect ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se depuneau contractele de munca in anul15.02.2010 inainte de : revisat dorudoru dorudoru : As mai intreba ? poate stiti mai bine... La momentul 15.02.2010 depunerii contractului de munca la Inspectoratul Teritorial de munca (data inregistrarii ) ... (vezi toată discuția)
Sesizare inspectoratul teritorial de munca - raspuns ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 20.06.2011 am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron.Noi muncitorii stiam ca ... (vezi toată discuția)
Am sesizat i.t.m.- copie contract de munca.. nu mi se da- patronul si el refuza sa-mi dea ? doderosandro doderosandro Am sesizat inspectoratul teritorial de munca. Am cerut copie dupa contractul meu de munca.. Nu mi se da ! Am solicitat angajatorului copie dupa contractul de ... (vezi toată discuția)