avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se depuneau contractele de munca in anul15.02.2010 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se depuneau contractele de munca in anul15.02.2010 inainte de : Revisat

:
As mai intreba ? poate stiti mai bine... La momentul 15.02.2010 depunerii contractului de munca la Inspectoratul Teritorial de munca (data inregistrarii ) Persoana de incredere a patronului cel ce a depus dosarul ...Trebuia sa aibe o delegatie ,pentru depunerea acestui contract de munca ? Sau il putea depune fara vre-o imputernicire? (delegatie din partea firmei ) Cu se proceda? ex.data de 15.02.2010 --inainte de revisal ?
Sau pur si simplu patronul trimetea pe cineva sa lase contractul de munca la I.t.m ?
Daca acum merg la politie si spun arat persoanele de incredere. Cel ce a depus dosarul la Itm...?
Mentionez ca actualmente niciunul din fostii angajati nu mai lucreaza acolo la acea firma.Toti au fugit care incotro. Dar stiu numele persoanei care mai ducea astfel de documente,la Itm. Poate afla politia unde sta ? o poate cita pentru declaratie ? Chiar ieri am vorbit cu o fasta colega de serviciu si mi-a comunicat ca nici ea nu semnase contractul de munca. Care era tot de 4 ore/zii. Acum si aceea colega a plecat de la aceasta firma. Fosta colega are taeama de a depune plingere. Pot spune politiei si aceste fapt ? Pot spune politiei ca: Niciunul dintre angajati anu avea contract de munca de 8 ore/zii Toti aveau contracte de munca pentru 4 ore/zii. In conditiile in care restaurantul era deschis de la ora 9 dimineata- la orele 23 seara.
Se mai poate face ceva?
Va multumesc inca odata si va rog sa nu va suparati pe mine! Dar am fost umilita de acest patron.
Cu stima

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 9 Martie 2012
Cand ati facut sesizarea la Politie trebuia sa mentionati toate persoanele care au avut legatura cu incheierea c.i.m. la acel angajator sau depunerea c.i.m. la ITM.
La ITM se puteau inregistra c.i.m. si fara a avea o imputernicire din partea angajatorului....
Acum am aflat si eu ca se ocupa o ospatarita ea era persoana de incredere a patronului. Si daca imi aduc bine aminte...Chiar am fost sunata de aceasta ospatarita sa-mi cera datele din Buletin.. Asta este... Reclamatia am facut-o in septembrie 2011 .Ieri am aflat de la politistul de caz. Ca nu este semnatura mea dar nici a patronului.O sa merg la politie sa spun cine a fost si ca mai sunt si alte contracte in acest fel
Va Multumesc
O intrebare : dvs doriti anularea acelui c.i.m. sau altceva?
Sa nu va suparati si va rog sa ma credeti ca am fost umilita de acest patron care ma pacalit in chip si fel.Eu am dorit primirea salariilor restante.Pentru 2 luni de zile zi muncite de dimineata ora 9 pina la 23 seara. Cand am cerut salariu acest om patron mia spus ca nu mai sunt angajata. Ca mia desfacut contractul de munca conform art..55 lit b ( acordul partilor ) Eu nu am vazut niciodata asa ceva. Si de aici patronul meu a inceput amenintarile impotriva mea si a familiei mele. TRelefoane date sotului meu. Asa a facut cu toate si toti angajatii. Eu doresc anularea acestui contract si primirea salariilor restante..Nu stiu daca ma credeti d.le dar acest parton de restaurant. Are program de la 9 - la 23 sera. dar nici un angajat nu a avut vreodata un contract de munca de 8 ore / zii. Toti 4 ore/ sau 2 ore/ zii cand aflau eru injositi batuti si aruncati afara.
Nu am de ce sa ma supar .. anularea c.i.m. o faceti in instanta civila... astfel, introduceti o actiune in constatarea nulitatii c.i.m. si in care solicitati>
- anularea c.i.m.
- plata drepturilor salariale pe perioada lucrata la acel angajator ..
La cerere atasati raportul de expertiza facut de catre Politie prin care se constata ca nu dvs ati semnat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzati de furt de la locul de munca cu inregistrari video doar partiale.patronul nu a dat toata inregistrarea politiei ContSters377560 ContSters377560 suntem trei persoane acuzate de furt ! Dar in substanta se ascunde neplata salariilor ! Am lucrat ca bucatar intr-un restaurant din Brasov pana pe data de ... (vezi toată discuția)
Exista vre-o infractiune de fals ? cei de facut ? unde si cui ma adresez? dorudoru dorudoru Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu 2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate vreti sa ma sfatuiti Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)