avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... estimare valoare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

estimare valoare imobil

va rog!!! ce valoare ar avea o constructie din lemn, 8o mp, (numai scheletul) acoperisul din tigla si fundatia din piatra si lut, construita in anul 1954 , doi frati care revendica au plecat de acolo in anii '50, sora ramasa in imobil a finalizat constructia si locuieste in prezent acolo.
Cel mai recent răspuns: Amalia Dinu , Contabil 22:06, 30 August 2011
Valoarea o poate stabili un evaluator autorizat. Pretul este si in functie de zona.

Casa a fost lasata mostenire?
nu exista documente care sa ateste ca a fost lasata mostenire si cei doi frati nu recunosc faptul ca la aceea data au fost despagubiti de catre parinti pentru a ramane sora lor in imobil. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în urmă cu trei luni am achiziționat o casa formată ... buky buky Bună ziua, în urmă cu trei luni am achiziționat o casa formată din o cladire veche și o cameră (8x4) construită relativ recent, aceasta este ... (vezi toată discuția)
Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Evaluare casa dodorel62 dodorel62 Am o casa compusa din 2 corpuri unul langa celalalt . 1 corp este compus din 2 camere si 1 hol din 1954 (61 ani ) ,facuta din caramida si cu tavane de lemn si ... (vezi toată discuția)