avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dubla executare.. e posibil?
Discuție deschisă în Executare silită

dubla executare.. e posibil?

am luat un credit de la o banca pentru care am girat cu un imobil ,la ceva vreme dupa asta am facut un alt credit bancar ( la o alta banca) pentru a cumpara un teren,prin acest credit,deci garantia fiind insusi terenul.nu am reusit sa mai platesc ratele pentru acesta din urma,sunt bagat la executare iar daca banca nu o sa isi recupereze in totalitate creditul bancar respectiv in urma vinderii terenului E POSIBIL SA CONTINUE EXECUTAREA LA IMOBILUL CARE DE ASEMENEA ESTE GIRAT LA CEALALTA BANCA.?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:01, 1 Iulie 2011
Banca poate continua executarea silita cu privire la orice alt bun il poate executa.
Nu este obligata sa se opreasca la o executare silita daca va mai avea bani de recuperat.
deci chiar nu va conta faptul ca acel bun este girat pentru un alt credit?ce se intampla daca se vinde acel imobil cine va raspunde daca se vinde si este girat in alta parte?
Se va vinde in masura in care este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita , situatie disperata diblue diblue Va rog din suflet sa-mi spuneti ce mai pot face in situatia urmatoare: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de 3000 euro.In 2008 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale- societate recuperari creante bebita83 bebita83 Buna Am si eu un credit de nevoi personale si de vreo 11 luni nu am mai platit mia venit o scrisoare de la o firma de recuperare ca sa achit tot creditul. ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ContSters102017 ContSters102017 Am si eu o intrebare. Daca in urma imposibilitatii de plata a unui credit pt locuinta, garantat cu insusi imobilul cumparat fara giranti si fara posibilitatea ... (vezi toată discuția)