avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea carnetului anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea carnetului anulat

am avut permisul anulat(accident rutier...vatamare corporala din culpa..8 luni cu suspendare),,a trecut 1 an(in acte..de la sentina definitiva)..am primit acceptul de la comandantul politiei pt a intra direct in examen...intrebarea care este...din cate intrebari dau sala....si dak mai dau traseul..dupa noul cod rutier...
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:55, 30 Iunie 2011
Examenul consta in aceleasi probe pe care le dau candidatii in ziua in care sunteti programat si dv.
Dati examen normal la ambele probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetat pentru conducerea sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa marem marem Salut. In urma cu 1 saptamana, un prieten, sofer pe tir a avut un accident. Din evenimentul rutier a rezultat doar pagube la autovehicul si el a scapat doar cu ... (vezi toată discuția)
1 an cu suspendare - alcool la volan. Andrew995 Andrew995 Buna ziua.. Urmăresc acest forum de mai bine de doi ani, pana acum nu am pus nici o întrebare deoarece răspunsurile la întrebările mele le am găsit aici ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat! Vladila.Gabriel Vladila.Gabriel Redobandire permis anulat! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Gasesc două păreri diferite pe net! În 2008 am fost vinovat de un accident cu vătămare ... (vezi toată discuția)