avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 1 An cu suspendare - alcool la volan.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

1 An cu suspendare - alcool la volan.

Buna ziua..
Urmăresc acest forum de mai bine de doi ani, pana acum nu am pus nici o întrebare deoarece răspunsurile la întrebările mele le am găsit aici pe forum. Acum am câteva intrebari la care nu gasesc raspuns.
Este vorba de alcool la volan, fapta din 2020…Dupa doi ani de nervi și rabdare am luat un an cu suspendare la curtea de apel, deoarece procurorul de la judecătorie nu a fost de acord cu amânarea pedepsei, Asa ca a făcut recurs…
In data de 15 Februarie anul acesta a rămas definitiv la curte(un an suspendare)..
Acum am și eu câteva intrebari: Trebuie sa ma duc eu personal la politie pentru a-mi anula eu permisul înainte sa ma apuc de examen??
Am auzit ca trebuie făcută o cerere către comandant pentru a îmi aproba sa dau examenul din nou, este adevărat?
Și ultima întrebare, cineva mi a spus ca ma pot apuca cu o luna înainte de sala, ca după 11 luni de la definitiva pot da sala și după termenul de un an traseul??
Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
Andrew995, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa sustineti examen pentru un nou permis dupa trecerea unui an de la definitiva. Nu trebuie sa faceti scoala de soferi.
Multumesc, permisul se anulează singur sau trebuie sa ma duc eu la politie?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Aveti dreptul sa sustineti examen pentru un nou permis dupa trecerea unui an de la definitiva. Nu trebuie sa faceti scoala de soferi.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa primiti o dispozitie de la Seful Brigazii Rutiere prin care dispune anularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat cu suspendare pentru ucidere din culpa pt un accident ... stefan42 stefan42 Condamnat cu suspendare pentru ucidere din culpa pt un accident rutier cu decesul victimei. Pe timpul cercetărilor cât și pe timpul judecății nu am avut ... (vezi toată discuția)
De ce nu e anulat permisul cses cses Buna ziua. In data de 29.02.2016 am fost condamnat la 1 an si 2 luni cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. In data de 15.03.2016 sentinta a ... (vezi toată discuția)
Alcool 1,09 in etilotest ion_daniel ion_daniel Buna ziua, mi-a iesit in etilotest 1,09 m-au luat la spital pentru a mi se recolta probe biologice, a treia zi am fost sa platesc probele ca sa nu astept mult, ... (vezi toată discuția)