avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis anulat!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis anulat!

Redobandire permis anulat!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Gasesc două păreri diferite pe net!
În 2008 am fost vinovat de un accident cu vătămare corporală din culpă, am lovit pe cineva pe trecerea de pietoni,în urma accidentului mi s-a anulat permisul de conducere!
As dori sa il redobandesc,dar nu înțeleg exact ce trebuie să fac,unii imi spun ca nu trebuie sa mai urmez cursurile unei școli de șoferi,doar trebuie să îmi fac dosarul si ma pot programa la examen susținând proba de sală si cea de oraș, iar alții imi spun ca trebuie să fac din nou școală de șoferi,la fel ca prima dată!
Va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2021
Vladila.Gabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: bebe.pescaru@yahoo.com , utilizator 17:49, 16 Octombrie 2021
Faceti ce spun ”unii”
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Faceti ce spun ”unii”

Ma scuzati,si pina la urma ce s-a intimplat?ca si eu sint in aceasi situatie,ati mai facut scoala?care este procedura?daca nu va suparati.

Vladila.Gabriel a scris:

Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Faceti ce spun ”unii”



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii redobandire permis auto ContSters68065 ContSters68065 Am cateva intrebari la care nu pot primi raspuns bazat pe litera legii: 1.pentru redobandirea permisului auto mai este nevoie sa urmez cursurile unei scoli ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine un permis anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive? marley63 marley63 Buna ziua ! Am o intrebare legata de obtinerea unui permis anulat .In 15.12.2015 s-a incheiat un proces in care a fost implicata o persoana apropiata mie , cu ... (vezi toată discuția)