VA rog:
Am fost executat silit pentru plata unor cheltuieli de judecata .
Am facut contestatie la executare silita cerind si suspendarea executarii .
IN PARALEL , AM CERUT INTR-UN DOSAR SEPARAT SUSPENDAREA PROVIZORIE A EXECUTARII SILITE pina la solutionarea cererii de suspendare din dosarul de CONTESTATIE LA EXECUTARE SILITA facind dovada in acest dosar , ca am un DOSAR DE CONTESTATIE LA EXECUTARE SILITA . INSTANTA a stabilit o CAUTIUNE ( instanta a stabilit valoarea ) iar eu am platit-o .
La urmatorul termen de judecata INSTANTA a admis cererea mea si mi-a comunicat acest lucru in scris prin posta .( AM CEREREA DE SUSPENDARE PROVIZORIE A EXECUTARII SILITE APROBATA ).
In dosarul de CONTESTATIE la executare silita au urmat mai multe termene ( 4 ) in care partea adversa a invocat tot felul de aminari
In aceasta perioada vazind dosarul la sediul INSTANTEI am observat ca in acest dosar se gasea acvirat si dosarul de suspendate provizorie .
La ultimul termen (5) partea adversa a invocat faptul ca , CAUTIUNEA A FOST PLATITA DAR NU SUFICIENT adica mai lipsesc o mica suma de bani pentru a fi 10% din val contestata . INSTANTA a admis cererea partii adverse si mi-a pus in vedere ca pina la urmatorul termen ( 6) sa platesc diferenta de CAUTIUNE .
MENTIONEZ CA NU EU AM STABILIT VALOAREA CAUTIUNII INITIALE CI INSTANTA . Eu doar m-am conformat
INTREBARE : acest aspect invocat de mine aduce vreo atingere APROBARII DE SUSPENDARE PROVIZORIE A EXECUTARII SILITE pe care am primit-o tot de la aceiasi INSTANTA ? .( intr-un alt dosar care cum spuneam este acum acvirat la DOSARUL DE CONTESTATIE LA EXECUTARE SILITA )
ADICA , eu am in continuare suspendata executarea silita datorita cererii aprobate din dosarul de suspendare provizorie a executarii silite ?
S-au aceasta plata suplimentara poate sa-mi "afecteze " suspendarea provizorie primita anterior de instanta ?
AM INTELES ca la urmatorul termen daca voi plati diferenta se va discuta si SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE , alaturi de contestatia la executare silita propriu-zisa .
VA MULTUMESC MULT !
Daca instanta s-a pronuntat asupra suspendarii provizorii..doar cand se implinesc conditiile pana la care a fost suspendata, se va reveni asupra suspnedarii.
In cauza dvs aveti suspendarea aprobata si inchierarea de suspendare comunicata. Aceasta poate fi atacata cu recurs. Daca nu este atacata in termen legal si admisa, ea isi produce efectele in continuare pana la data la care s-a stabilit ca va ramane suspendata.
Daca instanta va stabilit o cautinea si dvs ati achitat acea suma, dupa atatea termene de judecata nu vi se mai poate mari cautiunea.
Daca vi s-a aprobat suspendarea in dosarul acvirat, renuntati la cererea de suspendare in dosarul cu contestatia...