avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prins cu nr. rosii expirate si baut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prins cu nr. rosii expirate si baut

am baut si ma prins cu masina cu nr rosi expirate mi sa comunicat ca incepe urmarirea penala faptele pravazute de art85 alin.1,2 si art.87 alin1 o.ug 1952002 dati-mi un sfat si ce pot sa patesc nu mai am antecedente penale,posed permis cat b,va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:26, 30 Iunie 2011
Va trebui sa va aparati si bine ar fi sa va angajati un avocat.
Cel mai probabil ca veti fi trimis in judecata si vi se va anula
permisul de conducere.
eu sunt plecat din tara pot sa primesc pedeapsa cu executie,sau ii mai bine sa vin sa ma prezint si sa mi iau un avocat
coco07 a scris:

eu sunt plecat din tara pot sa primesc pedeapsa cu executie,sau ii mai bine sa vin sa ma prezint si sa mi iau un avocat


Ar fi bine sa iti iei avocat si sa te prezinti la fiecare termen. Daca trimiti doar avocatul ai 80% sanse sa primesti inchisoare cu executare.
Angajati avocat, uzati de disp. art 320 indice 1 c.proc.pen. -recunoasterea vinovatiei, care va da posibilitatea reducerii limitelor de pedeapsa cu 1/3 , administrati probe in circumstantiere si aveti sanse sa obtineti o pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei sau cu suspendarea executarii sub supraveghere.
In situatia condamanarii printr-o hotarare judecatoreasca definitiva pentru cele 2 infractiuni, permisul dvs. se va anula.
Va veti putea prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fiind sub influenta alcoolului grifmihai grifmihai am fost urmarit de o masina pe o raza de 1 km si oprit de catre acesta mentionez ca soferul e politist si nu era in misiuneci cu masina personala , mia luat ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului alin_alin alin_alin ce sa fac daca am alcolemie de 0,90 in sange si a doua proba nu am mai facuto ..... si la ce sa ma astept pe viitor (vezi toată discuția)
Pedepse - alcoolemie joonn joonn buna ziua ,ce pedeapsa primesc daca am avut peste 0,80 (vezi toată discuția)