avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nelamurire SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nelamurire SRL

Buna ziua,
De curand am hotarat sa imi deschid un SRL cu cod CAEN 4671 - Comert cu ridicata a combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al prod. derivate , cu scopul deschiderii unuii depozit de vanzare a lemnelor de foc si a carbunilor. Imi poate raspunde si mie cineva la cateva intrebari ?
1) Ce autorizatii sunt necesare ?
2) M-am declarat neplatitor de TVA , ce declaratii e nevoie sa depun si la ce perioada ?
3) Imi pot cumpara eu ca adeministarator semnatura electonica , in vederea depuneriideclaratiilor lunare/trimestriale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: papickads , utilizator 12:11, 3 Iulie 2011
3) doar daca veti avea angajati cu contract de munca, dumneavostra sau alte persoane, veti fi nevoit sa depuneti declaratia 112. Pentru asta veti avea nevoie sa achizitionati certificatul pentru semnatura electronica.
2) Daca nu veti fi platitor de tva, atunci nu depuneti declaratia 300 pentru tva.
In rest daca veti avea salariati depuneti lunar declaratia 112 pana pe 25 luna urmatoare, trimestrial veti depune declaratia 100 cu impozitul pe profit pana pe 25 luna urmatoare, declaratia 394 cu facturile de la intrari si iesiri pana pe 25 luna iulie.
Ati fost sa va inregistrati vectorul fiscal adica declaratia 010?
Declaratia 010 am complectat-o , este aceea din care reiese daca sunt platitor sau neplatitor de tva, impozit pe profit sau pe venit etc, nu ?
Da. Aceea e. Tot acolo trebuie sa completati si daca doriti sa aveti salariati si veti trebui sa platiti contributii sociale si sa depuneti declaratia 112.
Nu am complectat la angajati pentru ca momentan nu vreau sa am angajati. obiectivul meu este un depozit de lemne de foc, iar de vandut o sa vand eu ca unic asociat si administrator.
Bun. Asa e. Puteti sa lucrati dumneavoastra si fara contract de munca. Daca va trebuie asigurare medicala, va puteti inscrie dumneavostra direct la casa de sanatate ca persoana fara venit si sa platiti 37 lei lunar si la casa de pensii si sa platiti lunar 222 lei. Succes.

Alte discuții în legătură

Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Export lemn de foc - caen? acrdia acrdia acte necesare pt a efectua export cu lemne de foc ce cod caen este necesar (vezi toată discuția)
Declaratia 103??? Petruta11 Petruta11 Buna ziua! Reprezint o firma, nou infiintata avand ca activitate principala comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor ... (vezi toată discuția)