avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nelamurire SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nelamurire SRL

Buna ziua,
De curand am hotarat sa imi deschid un SRL cu cod CAEN 4671 - Comert cu ridicata a combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al prod. derivate , cu scopul deschiderii unuii depozit de vanzare a lemnelor de foc si a carbunilor. Imi poate raspunde si mie cineva la cateva intrebari ?
1) Ce autorizatii sunt necesare ?
2) M-am declarat neplatitor de TVA , ce declaratii e nevoie sa depun si la ce perioada ?
3) Imi pot cumpara eu ca adeministarator semnatura electonica , in vederea depuneriideclaratiilor lunare/trimestriale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: papickads , utilizator 12:11, 3 Iulie 2011
Pai cred ca nu ma avantajeaza deloc , mai bine angajez pe cineva cu 4 ore pe zi si platesc mai putin, sau ma angajez pe mine. nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Export lemn de foc - caen? acrdia acrdia acte necesare pt a efectua export cu lemne de foc ce cod caen este necesar (vezi toată discuția)
Declaratia 103??? Petruta11 Petruta11 Buna ziua! Reprezint o firma, nou infiintata avand ca activitate principala comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor ... (vezi toată discuția)