avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile

Care sunt caile de atac pentru o hotarare definitiva si irevocabila (dupa recurs) data de sectia de contencios administrativ a tribunalului?
Executarea silita se poate aplica si pe veniturile din salariu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 08:43, 1 Iulie 2011
Exista doua cai extraordinare de atca - revizuirea si contestatia in anulare, dar numai in cazuri strict prevazute de Codul de procedura civila - art. 317,322.
Executarea silita se poate face si prin infiintarea popririi asupra veniturilor din salarii urmand a fi poprita o cota de 1/3 din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare moraru alexandru moraru alexandru in urma unui proces privind revizuirea a doua hotarari ramase definitive instanta de fond a admis revizuirea anuland cea din urma hotarare iar instanta de ... (vezi toată discuția)