avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii stagiu cotizare somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

stagiu cotizare somaj

Buna ziua
Stagiul de cotizare pt a putea lua somaj este de 12 luni in utimii 2 ani, aceste 12 luni trebuie sa fie fara intrerupere sau cumuland mau multe perioade cu intrerupere intre ele, in decursul celor 2 ani sa se ajunga la 12 luni lucrate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:21, 2 Iulie 2011
trebuiesc 12 luni cumulate in acei 2 ultimi ani.
Cele 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj ManeaMonica ManeaMonica Buna ziua! As dori sa stiu daca se beneficiaza de somaj si cate luni , in conditiile in care in ultimile 12 luni angajatul a avut o intrerupere de 3 zile , si ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? tr3s tr3s Am fost disponibilizat in aprilie 2010 de la o firma care a intrat in insolventa la acea data, am plecat de la ei cu somaj, pe perioada de 9 luni, in toata ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? Berescu Laura Berescu Laura Buna ziua!am o intrebare daca in 2011 am terminat facultatea, in iulie, si in august m-am angajat, am lucrate 6 luni am dreptul la somaj? si daca vrei sa ... (vezi toată discuția)