avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

servicii

Va multumesc daca imi dati un raspuns la urmatoarea problema; am solicitat rezilierea unilaterala a contractului conform art 7.1 si 7.1.1(vanzare imobil) cu furnizorul de servicii Romtelecom, mai platesc penalitati?
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 11:49, 2 Iulie 2011
maisa a scris:

Va multumesc daca imi dati un raspuns la urmatoarea problema; am solicitat rezilierea unilaterala a contractului conform art 7.1 si 7.1.1(vanzare imobil) cu furnizorul de servicii Romtelecom, mai platesc penalitati?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu aveti de ce sa cereti rezilierea contractului, intru-cat rezilierea este exprimarea vointei unei parti de a inceta un contract la neexecutarea culpabila a obligatiilor celeilalte parti.

D-voastra aveti dreptul de a cere incheierea contractului din motive de forta majora. Lucru este prevazut chiar de lege, si in astfel de cazuri nu sunt permise penalizari.
Furnizorul/prestatorul de servicii poate cel mult sa va oblige sa continuati contractul la o adresa noua.

Abonamentul nu mai trebuie platit din momentul instrainarii imobilului, iar penalitati nu se vor plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila gina10 gina10 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot rezilia contractul de telefonie mobila; am un contract de telefonie mobila incheiat pe un Srl; ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Pentru rezilierea unui contract de chirie a unui sapatiu este necesar sa intocmesc o notificare prin care anunt ca \"incepand cu data de ...se ... (vezi toată discuția)
Notiifcare catre o telefonie mobila rlau_ro rlau_ro Pe 5 mai am notificat telefonia mobila cu privire la rezilierea contractului unilateral inainte de termen. Notificarea am depus-o la o reprezentanta si am ... (vezi toată discuția)