avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare?

ma intereseaza daca am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si 3 de incercare pentru o fapta prevazuta la art 209 si daca cel cu care m-am judecat (dupa ce sa constituit parte civila) mi-a facut plangere penala pentru denunt calomnios la DNA Bucuresti(rezolutia fiind ca fapta nu exista)si as putea fi condamnat tot cu suspendare s-ar adauga acel an de supendare la pedeapsa si as face inchisoare?(precizez ca denuntul calomnios sa petrecut inainte sa ma trimita in judecata pentru fapta pentru care m-am judecat cu el)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:11, 1 Iulie 2011
Ar fi vorba de un concurs de infractiuni.
Este o fapta concurenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare calomnioasa joel joel Buna ziua...acum un an am facut o plangere la DNA Bucuresti impotriva unui domn care din sursele mele era angajat la DNA Brasov si care facea presiuni asupra ... (vezi toată discuția)
Suspendare conditionata maite21 maite21 Daca inculpatul a fost condamnat, pentru două infracţiuni concurente, la o pedeapsă rezultantă de 1 an şi 4 luni închisoare şi 300 lei amendă si ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa concurs infractiuni pauldorin87 pauldorin87 in anul 2010, 2 condamnari cu suspendare.una 1 an susp si alta 3+5 ani supraveghere. inainte de a fi definitiva hotararea,are loc o alta fapta de furt ... (vezi toată discuția)